Startsida / Inlägg

Första trailern för Natalie Portmans och Tuva Novotnys sci-fi-film

av Stefan Hedmark
annihilation

Natalie Portman är på jakt efter sin försvunne make i en ny sci-fi-thriller. Med på expeditionen finns Tuva Novotny. Här är första trailern för ”Annihilation”:

Regissören Alex Garland är nog lite svag för svenska skådespelare. Senast gjorde han hyllade ”Ex machina” med en suverän Alicia Vikander i huvudrollen. Nu är det sci-fi som gäller igen i ”Annihilation”, en av trailern att döma bister historia om en biolog (Portman) som leder en expedition (där bland andra Novotny ingår) in i en miljöskadad zon där mycket märkliga saker pågår.

annihilation

I rollistan ser vi även Jennifer Jason Leigh och Oscar Isaac, som spelade galet geni i ”Ex machina”. ”Annihilation” är baserad på en hyllad bok av Jeff VanderMeer, som även har skrivit två uppföljare.

Vad som döljer sig inne i det där området får vi veta när ”Annihilation” har svensk biopremiär den 23 februari.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Chris Pratt Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB