Startsida / Inlägg

Zoolander är tillbaka, dummare än någonsin

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2015-08-02 at 20.16.07

Här är en första teaser för ”Zoolander 2” som har premiär nästa februari.

Att Ben Stiller och Owen Wilson skulle reprisera sina roller som blåsta fotomodeller har vi vetat ett bra tag. Inspelningarna av uppföljaren är klara och i mars dök skådespelarna upp i sina roller under Paris modevecka för att göra lite reklam.

I filmen kommer stjärnor som Penélope Cruz, Ariana Grande, Justin Bieber, Mika och Kim Kardashian dyka upp, enligt rapporter i medier. Förutsatt att deras insatser inte klipps bort i den färdiga filmen…

Den här teasern visar inget av handlingen utan är inspelad just för trailern. Den driver storslaget med Zoolanders bristande intelligens. Med hjälp av en datorröst (som helt klart ska påminna om Stephen Hawking) får vi en djupdykning i Zoolanders hjärna som visar upp… väldigt mycket yta. Ta en titt här nere.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB