Startsida / Inlägg

Galna reaktioner när Star wars-skådespelarna får se trailern

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2015-10-20 kl. 20.46.28

Hysterin kring nya ”Star wars” närmar sig allt mer extrema nivåer. I dag har vi läst om några heltokiga vit makt-typer i USA som upprörs över att det finns andra hudfärger än vitt i nya filmen. Deras hashtag #BoycottStarWarsVII trendade på Twitter. Men lugn. Som Vox konstaterar har de här stollarnas uppmaning till bojkott mot filmen misslyckats i och med att den absoluta majoriteten av de tweets som använder hashtagen vänder sig mot dem.

Tappar hoppet om mänskligheten gör många av oss mer eller mindre så fort vi vaknar varje dag. Men då är det väl dags för två Instagraminlägg som får en att må bättre. John Boyega och Daisy Ridley är nya i ”Star wars”-familjen och börjar kanske först nu inse vad de har gett sig in på. I dag la de upp var sitt Instagraminlägg som visade hur de reagerar när de får se senaste trailern för första gången. Det blir känslokaos. Tårar – och tokspralligt! Kolla:

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB