Startsida / Inlägg

Ny ”Riddick”-film och tv-serie på gång

av Joni Nykänen

Vin Diesel är inte bara i full gång med att skapa en ny ”Fast & furious” (och spinoff-filmerna). Nej, nu vill han också göra en ny film om Riddick OCH en tv-serie om rollfigurens universum. 

På Instagram avslöjade Vin Diesel att hans bolag har haft en fest där man firat att en ny tv-avdelning dragits igång. Och då passade han på att nämna ett planerat tv-projekt ”Merc City” där man får följa ”mercs” och prisjägare i Riddicks universum.
Dessutom avslöjade han att David Twohy börjar skriva kapitel fyra i ”Chronicles of Riddick”.
Det måste vara rätt så trevligt att vara Vin Diesel just nu. Han har fått kämpa rätt hårt med olika projekt. Men efter supersuccén ”Fast & furious 7″ lär det vara ganska lätt att få loss pengar i Hollywood.
Kul nyhet. Jag gillade ”Pitch Black” och ”Riddick”, men hade svårt för tvåan ”The Chronicles of Riddick”. Dessutom hade jag timmar av skoj med Xbox-spelet ”The chronicles of Riddick: Escape from Butcher bay” när den kom. Så jag är ändå rätt positiv till denna franchise.

riddick
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB