Startsida / Inlägg

Åkerman lockar män i sexfällor

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2015-12-20 at 23.12.24

Det går inte att lita på Malin Åkerman. Åtminstone inte i hennes nya film. Trailern för ”Misconduct” har anlänt och det är en thriller med tunga namn, som Anthony Hopkins och Al Pacino:

Av trailern att döma spelar Åkerman en klassisk femme fatale – en kvinna som lockar vår manlige hjälte (Josh Duhamel) i en sockrad fälla och sedan drar åt tumskruvarna rejält. ”Här står jag och myser med DIN FRU!” väser hon ondskefullt i trailerns bästa scen medan hon kramar om det lättlurade offret hon just förfört. Hopkins och Pacino kanske går på autopilot i den här filmen, men vi kan nog räkna med att Åkerman åtminstone gör en ljuvlig skurk.

Filmen markerar Hollywooddebut för ytterligare en svensk – klipparen Henrik Källberg från Södertälje. Han har tidigare klippt flera svenska komediserier (som ”Welcome to Sweden”), men arbetade även med ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” (2013) som har fått en del uppmärksamhet i USA.

Det är oklart när ”Misconduct” får svensk premiär nästa år.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB