Startsida / Inlägg

Första trailern för ”Conjuring 2”

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-01-07 at 19.14.08

Den rykande färska första trailern för ”The conjuring 2: The Enfield poltergeist” har just haft premiär:

Filmen, som beräknas få svensk biopremiär den 10 juni, utspelar sig i London 1977 och är ännu ett mer eller mindre verklighetsbaserat fall ur spökforskarna Ed och Lorraine Warrens arkiv. Patrick Wilson och Vera Farmiga upprepar sina insatser från den våldsamt populära första filmen.

Vad tycks om trailern? Ingen Annabelle så vitt jag kan se, men skräckdockan har ju en egen franchise nu. Jag tycker att trailern påminner mer om regissören James Wans ”Insidious”-filmer än den första ”The conjuring”… Nästa trailer lär berätta mer om handlingen.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB