Startsida / Inlägg

Nya Ghostbusters-trailern är här

av Joni Nykänen

Ett biblioteksspöke, Slimer, proton-packs.
Bekanta ingredienserna är på plats när Paul Feigs ”Ghostbusters”-trailer har premiär. Men det är trots de bekanta detaljerna en reboot och inte en uppföljare. Det finns dock hänvisningar till händelser som har ägt rum för tre decennier sedan.
– Det skulle kännas trist om vi inte såg Ecto-1 (reds anm. bilen) och alla de där grejerna. Så vi ville referera till det där, men göra allt till vårt eget, och ge detta dess egen ursprungshistoria. När du ser filmen kommer det att finnas många saker du gläds åt att se, men det dyker på ett ett lite annorlunda sätt, säger Paul Feig, enligt Gizmodo.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB