Startsida / Inlägg

Trailern som ska få oss att skratta åt mörka Batman-rullar

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-03-24 kl. 20.49.50

”Batman v Superman”? Pfft. Här är första trailern till ”The Lego Batman movie”:

En av de trevligaste överraskningarna med ”Lego-filmen” (2014) var att Batman (vars mörka röst gjordes av ”Arrested development”-stjärnan Will Arnett) skördade de flesta skratten. Han blev en så pass stor succé att en egen spinoff-film utlovades. Och nu har alltså en första teaser kommit, lägligt nog samtidigt som ”Batman v Superman” lovar att bli en riktig hit på bio.

Vad får vi se då? Tja, en ganska naken Batman i en scen. Samt vad som händer när han kommer hem till grottan efter arbetsdagen och är småsugen på käk. Kul kontrast till allt det tunga mörkret som vi numera förknippar med Batman.

Ganska roligt att läsa vilka skådespelare som vi får höra i andra roller – Ralph Fiennes som Alfred (lika distingerade brittiske kollegan Jeremy Irons gör ju rollen i ”Batman v Superman”), Michael Cera (också med ”Arrested development”-förflutet) som Robin, Zach Galifianakis gör Jokern och Mariah Carey hör vi som Gothams borgmästare

”The Lego Batman movie” har premiär på bio nästa år.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB