Startsida / Inlägg

Maffig magi i ny ”Fantastiska vidunder”-trailer

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-07-24 kl. 02.30.43

Den som har missat att det kommer en ny film som utspelar sig i Harry Potters värld sitter kanske fast i ett pokémon-spel. För varje ny ”Fantastiska vidunder”-trailer som kommer blir ”Harry Potter”-känslan mindre och mindre diskret:

Den mest specialeffektsspäckade trailern hittills släpper lös mörka krafter i ett förflutet New York och Newt Scamander (Eddie Redmayne) får visa vad han går för. I trailern får vi även en närmare titt på bland andra Katherine Waterston som spelar häxan Tina, Colin Farrell som är på jakt efter Newt samt Jon Voight som spelar en senator. Till och med musiken går upp i väldigt bekanta John Williams-toner – det får inte råda något tvivel om att Potter-fansen ska få sitt lystmäte.

Filmen har svensk biopremiär den 16 november.

Redmayne dök igår upp på Comic-conmässan i San Diego tillsammans med flera andra av skådespelarna i ”Fantastiska vidunder”. Conan O’Brien ledde panelsamtalet, men innan den satte igång delade Redmayne ut en massa trollstavar till publiken:

Skärmavbild 2016-07-24 kl. 02.14.21 Skärmavbild 2016-07-24 kl. 02.13.57
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB