Startsida / Inlägg

Första trailern för Baywatch

av Stefan Hedmark
screen-shot-2016-12-08-at-16-21-21

Stoppa pressarna, för här är första trailern inför filmversionen av ”Baywatch”:

Det börjar actionladdat med läckra bilder från en eldfängd räddning, men trailern gör snart klart att allt är gjort med glimten i ögat. Den som ser ”Baywatch” nästa sommar ska få sig mycket hud, lite spänning  – och några rejäla skratt.

screen-shot-2016-12-08-at-16-01-26

Dwayne Johnson har huvudrollen som Mitch Bucannon, alltså den karaktär som David Hasselhoff spelade i 90-talsserien, och han får motvilligt sällskap av en ny strandhunk – hellraisern Matt Brody (Zac Efron). Förutom käbblet dem emellan får de även en kriminalhistoria att reda ut. Både Hasselhoff och Pamela Anderson ska ha gästroller i filmen.

screen-shot-2016-12-08-at-16-29-38

Det sprängs och jagas duktigt i trailern… men det är inget snack om att det är en komedi i första hand. Helgerån, kanske de trognaste fansen säger. Själv tror jag att ska man uppdatera ”Baywatch” är parodi det enda möjliga sättet.

Filmen har svensk biopremiär den 12 maj. Will you be there, will you be ready?

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB