Startsida / Inlägg

Här slåss Wahlberg mot robotar – igen

av Stefan Hedmark
screen-shot-2016-12-06-at-10-36-35

Ingen sommar utan att Mark Wahlberg slåss mot skrothögar, väl? I natt kom första trailern till ”Transformers: The last knight”:

Det är femte filmen i serien och det ser ut som vanligt. I varje trailer har alltid Michael Bay lockat med något kittlande. Kommer ni ihåg den där trailern inför trean som visade transformers på månen? Det såg läckert ut och den filmen lockade även med banbrytande 3D-effekter. När vi väl såg filmen visade det sig att Bay inte hade lärt sig ett skvatt och det var lika korkat och rörigt som i tvåan.

screen-shot-2016-12-06-at-11-25-22

Som sagt, det finns alltid något mäktigt som lockar i en ”Transformers”-trailer, och sedan är själva filmen en stor besvikelse. I den här får vi se bilder från sammandrabbningar ur världshistorien komplett med Anthony Hopkins högtravande ord. Ser ju spännande ut! Robotar mot nazister, eller romarrriket – DET hade varit något. Oklart hur mycket av det vi kommer att få se; det känns som att Michael Bay tycker att det är ett sidospår.

Resten av trailern visar vad vi förmodligen får nöja oss med. Wahlberg och den gamla vanliga kakofonin. Men jag hoppas att jag har fel…

bumblebeebar640

En del av filmen är inspelad på Kuba. Rollistan återförenar flera skådespelare från tidigare filmer i serien, som Josh Duhamel, Stanley Tucci, John Turturro och Tyrese Gibson. Michael Bay har lovat att det här är hans sista ”Transformers”-film… men fler är planerade i serien, även en spin-off med Bumblebee.

Filmen har svensk biopremiär den 24 juni.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB