Startsida / Inlägg

Harry Styles lever strandliv i ny trailer för Dunkirk

av Stefan Hedmark
screen-shot-2016-12-14-at-17-48-40

Vi har redan fått en snygg teaser för Christopher Nolans ”Dunkirk”. Men här är första riktiga trailern:

Filmen, som handlar om de allierades lyckosamma försök att evakuera tusentals soldater från Dunkerque i Frankrike 1940, ser närmast gammaldags ut i den här trailern, och det är menat som beröm. Det ser inte ut som ett datortillverkat vidunder, utan fartygen, de vidsträckta stränderna och masscenerna har en doft av äkthet. Känslan vi vill få är ju att vi transporteras till en annan tid och plats som fanns i verkligheten, inte att vi far in i grafik som någon har suttit framför en dator och fixat med.

Det här blir något tyngre att se fram emot under sommaren, som ju annars ofta domineras av blockbusters som skramlar mycket men ofta ekar tomt.

screen-shot-2016-12-14-at-17-46-23

En del av er är kanske mest intresserad av filmen för att Harry Styles har en liten roll i den. Lämpligt nog sitter han på en strand och ser ut som att han längtar tillbaka till England. Han är inte särskilt framstående i trailern, men han dyker upp i alla fall. Mer utrymme får filmstjärnor som Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance och Cillian Murphy.

”Dunkirk” får svensk biopremiär den 19 juli.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB