Startsida / Inlägg

Stenhård Noomi Rapace i ny actiontrailer

av Stefan Hedmark
noomi rapace

Noomi Rapace är redo att piska terroristrumpa – hårt. Här är första trailern för CIA-thrillern ”Unlocked”:

Det känns som att Rapace är i behov av en comeback och 2017 ser ut att leverera. Dels är hon med i ”Alien: Covenant” och häromdagen kom nyheten att hon har en av huvudrollerna i den kommande thrillern ”Stockholm”. Men ”Unlocked” ser riktigt spännande ut också. Rapace spelar en CIA-agent som ska förhindra en terrorattack mot London.

Regissören Michael Apted är en veteran, men kanske inte helt pålitlig vad gäller actionthrillers. Men det är bra fart i trailern och Rapace ser stabil ut, med god hjälp av en stjärnspäckad rollista – Orlando Bloom (som också gör comeback i år i nya ”Pirates of the Caribbean”), Michael Douglas, John Malkovich och Toni Collette.

När det gäller blågula intressen kan det vara kul att notera att när Rapace tackade ja till ”Unlocked” var det med Mikael Håfström som regissör. Det rapporterade Deadline 2014. Vad Håfström har på gång just nu är oklart; senast regisserade han ett avsnitt av snygga thrillersåpan ”Bloodline”.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB