Startsida / Inlägg

Falsk ”Ryan Gosling” accepterade pris på tysk gala

av Sylvia Balac
falsk_gosling
Ludwig Lehner som Ryan Gosling.

Många ögonbryn, inklusive Nicole Kidmans och Colin Farrells, höjdes på den tyska film- och tv-galan Goldene Kamera i München häromdagen när ”Ryan Gosling” äntrade scenen för att hämta pris för ”La la land”.

”Ryan Gosling” var sig inte riktigt lik, och pratade dessutom med kraftig tysk brytning. Bedragaren är i själva verket en bayersk kock som heter Ludwig Lehner. Och tilltaget var ett practical joke orkestrerat av komikerna Joko Winterscheidt och Klaas Heufer-Umlauf som låtsats driva en PR-byrå som utlovat Goslings medverkan.

Skämtet blev pinsamt för galan, men den falske Ryan Gosling är nöjd med sin insats.

– För mig var det världsklass, jag hade jätteroligt, säger kocken Lehner till Süddeutsche Zeitung.

ap foto : jonathan short : canadian actor ryan gosling poses for photographers upon arrival at the uk premiere of the film 'the nice guys ' at a central london cinema, london, thursday may 19, 2016. (photo by jonathan short/invision/ap) 051916115514, 21334631 ryan goslin britain the nice guys premier automatarkiverad
Originalet. Foto: AP
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB