Startsida / Inlägg

Ny trailer för Justice league

av Stefan Hedmark
justice league

Warner har just levererat en första detaljerad titt på ”Justice league”, DC-världens motsvarighet till Marvels ”Avengers”, i form av en storslagen trailer:

”Man of steel”. ”Batman v Superman”. ”Suicide squad”. Efter de tre besvikelserna är det lätt att gnälla på DC-filmerna. Zack Snyder är tillbaka bakom kameran, så det finns ingen anledning att tro att ”Justice league” kommer att skilja sig från hans tidigare verk. Trailern ser också mycket riktigt ut att leva upp till Snyders dystopiska, intensiva stil – här är det fullpackat av kollisioner mellan superhjältarna och skurkarna.

Vilka de sistnämnda är, vad hotet mot hjältarna består av, får vi inte veta mycket om. Dessutom saknas Superman i trailern. Det är väl ingen överraskning i sig – han är ju ”död”. Warner vill säkert spara Henry Cavills comeback till en senare trailer. Men det är lätt att börja spekulera i att Superman kanske inte har en särskilt stor roll i den här filmen.

justice league

Trailern har sina utropstecken, särskilt en absurd scen mot slutet där Aquaman rider på Batmans bil. Vi får även en torrt rolig replik av Bruce Wayne som svarar på frågan ”vilka är dina superkrafter?”: ”I’m rich”. Och så får vi se J K Simmons som polischefen Gordon – det är glasögon och lösmustasch som gäller, lite som man tänker sig att Gordon alltid måste se ut.

”Justice league” har svensk biopremiär den 17 november.

Vad tror ni, får de till det den här gången?

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB