Startsida / Inlägg

Stallone visar upp fiende i Escape plan 2 – en robot

av Stefan Hedmark
escape plan 2

Någon som kommer ihåg fängelserullen ”Escape plan” (2013) som sammanförde actionhjältarna Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger? Uppföljaren håller precis på att spelas in och Stallone instagrammade igår. Vi bjuds på hans blodiga ansikte, motspelarna Dave Bautista och Jesse Metcalfe, samt en mystisk robot som enligt Sly kommer att dyka upp i slutstriden:

”Escape plan” blev ingen stor succé, men den gick bra i Kina och sammantaget spelade den in mycket pengar internationellt. Därför är ”Escape plan 2: Hades” en samproduktion mellan USA och Kina. Schwarzenegger gör inte comeback i uppföljaren (så vitt vi vet), men det gör däremot 50 Cent som hade en mindre roll i originalet. Mikael Håfström regisserade första filmen, men hoppar över den här uppföljaren.

escape plan 2

Bautista ser vi snart på bio i ”Guardians of the galaxy vol. 2”; Metcalfe är fortfarande mest känd för sina roller i ”Desperate housewives” och nyversionen av ”Dallas”.

I klippet här ovan verkar Sly vara taggad på att göra en tredje ”Escape plan”. Vi får väl se hur tvåan går först…

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB