Startsida / Inlägg

Här återförenas Reservoir dogs

av Stefan Hedmark
reservoir dogs

Det är 25 år sedan ”De hänsynslösa” (originaltitel: ”Reservoir dogs”) hade biopremiär, filmen som blev Quentin Tarantinos stora genombrott. Det är fortfarande en av hans bästa, omtalad för våldet och dialogen. Rollistan är magnifik, med namn som Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen och Steve Buscemi.

I förrgår återförenades de tillsammans med Tarantino på Tribecafestivalen i New York. Så här ser de ut nu:

tarantino
Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP

Herrarna såg ut att roa sig kungligt. Och Tarantino berättade anekdoter om hur segt det var i början för filmen, innan den såldes till ett distributionsbolag. Vid ett tillfälle satt han i en festivalpublik och räknade hur många besökare som lämnade salongen innan filmen var slut. Det blev 33 till sist, enligt The Guardian.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB