Startsida / Inlägg

Trailern till Tomas Alfredsons ”Snömannen” med Fassbender

av Sylvia Balac

Norska deckarkungen Jo Nesbøs bok ”Snömannen” har blivit film med samma namn på svenska (”The snowman” på engelska) med Michael Fassbender, ni vet han som är jättekänd skådespelare och Alicia Vikanders pojkvän, i huvudrollen som Harry Hole. Regissör är svenske Tomas Alfredson, och om det blir en framgång i stil med ”Tinker, tailor, soldier, spy” återstår att se.

Svenska Rebecca Ferguson har också en stor roll i filmen, som har svensk premiär i oktober, och även Sofia Helin och David Dencik gör roller. Kolla in trailern ovan. Men varning om du är rädd för snögubbar!

snowman
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB