Startsida / Inlägg

Här kör Macaulay Culkin ”Ensam hemma”-tricks i wrestlingringen

av Stefan Hedmark
culkin

Det är en vecka kvar till julafton och för somliga av oss är ”Ensam hemma” (1990) ett reprismåste. Kanske har dess stjärna, Macaulay Culkin, 37, förlikat sig med sin plats i filmhistorien och accepterat att han alltid kommer att vara den där lille killen som ger inbrottstjuvar huvudvärk (och värk även i andra kroppsdelar).

Härom dagen dök han upp på Bar Wrestling, ett ställe i Los Angeles som enligt dess hemsida har affärsidén ”bli full, titta på wrestling”. Där kastade han sig in i wrestlingmatchen och bjöd på ett klassiskt trick ur ”Ensam hemma”, med hjälp av en hink full av små bollar eller kulor. Det fick brottarna på fall och publiken hyllade Culkin med att börja mässa ”home alone! home alone!”. Full kalabalik utbröt. Fånigt, men kul:

Den lille brottaren som Culkin smäller till i klippet är proffset Hornswoggle som 2009 använde sig av ett annat trick ur ”Ensam hemma” för att vinna en match. Det skedde i ett wrestlingprogram där Culkin också medverkade, skriver MovieWeb.

Men självklart är originalet bäst. Här är klippet ur ”Ensam hemma” som inspirerade wrestlingtricket… fast det är ju i stället leksaksbilar som får tjuvarna på fall.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB