Startsida / Inlägg

Bill Murray ska vinna Idol – i Afghanistan

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2015-08-30 at 15.35.48

Årets upplaga av ”Idol” har drabbat oss via TV4 med full kraft. Men kanske blir det mer spännande om vi i stället ser ”Idol” på bio i höst? Nya komedin ”Rock the kasbah” med Bill Murray och Bruce Willis handlar om en bedagad rockmanager som reser till Afghanistan med en av sina artister för ett välgörenhetsuppdrag. Där hittar han en flicka med en fantastisk röst och blir indragen i att försöka få henne att vinna landets version av ”Idol”.

Häromdagen kom en ny trailer för ”Rock the kasbah”:

Ser kul ut, även om det är en roll Murray skulle kunna spela i sömnen. Intressant även att notera vem regissören är – Barry Levinson. Han vann en Oscar för Bästa regi på 80-talet (”Rain man”), men hyllades även för ”Good morning, Vietnam” (1987), en film som nog har ett och annat gemensamt med ”Rock the kasbah”.

Screen Shot 2015-08-30 at 15.45.09

Den här bilden ur trailern skvallrar om att Murrays rockmanager får en hel del utmaningar på den där militärbasen i Afghanistan…

Och så här freaky är filmens affisch:

Rock_the_Kasbah

Datumet 23 oktober gäller USA. ”Rock the kasbah” ska ha svensk biopremiär den 13 november.

 

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja de Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB