Startsida / Inlägg

Döden smyger bakom Bond

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2015-09-04 kl. 02.33.42

Det närmar sig ny James Bond-film. Det märks på flera sätt. Som att det dyker det upp små reklamgrejer. Här ovan fotograferas Daniel Craig under ett pr-besök i augusti hos en flådig klockmakare som 007 är knuten till.

Det märks också för att teorierna om vem som ska bli ny James Bond efter Daniel Craig har skjutit fart – igen. Det verkar antas att ”Spectre” blir Craigs sista kapitel i filmserien.

Och det märks för att en ny affisch ser dagens ljus. Nedanstående poster går i klassisk stil, kanske ytterligare ett tecken på att cirkeln är sluten och att Bondfilmerna efter allt sökande i figurens förflutna har hittat hem. Skelettfiguren i bakgrunden ger voodoo-vibbar à la ”Leva och låta dö”, men är tydligt kopplad till vad vi vet är en scen i ”Spectre” där Bond hamnar i trubbel i Mexiko.

CN_YqmzWEAEExOx.jpg-large

”Spectre” har svensk biopremiär den 6 november.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB