Startsida / Inlägg

Mainstreamförpackat men rart

av Emma Gray Munthe

WE ARE YOUR FRIENDS

Rate

Regi Max Joseph, med Zac Efron, Emily Ratajkowski, Jon Bernthal m fl

DRAMA Cole, en ung DJ med ambitioner och en trio nära barndomsvänner att vara bakfull med om dagarna och klubbglittra med om LA-nätterna. En nerdekad DJ-mentor, vars flickvän Cole förälskar sig i. Upplägget är ”Entourage”-liknande, musikscenen mainstreamförpackad, men det är mestadels så välspelat, fullt av förfestenergi och vänskapen/kärleken så rart skildrad att det lyfter över klichéerna. (Bio)mörker, tung bas och musik – oavsett om den är bra eller dålig – har också en tendens att gå direkt till hjärtat och kroppen utan att passera hjärnan.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB