Startsida / Inlägg

Men VAR är Luke Skywalker?

av Stefan Hedmark

Här är nya affischen för  ”Star wars: Episode VII – the force awakens”. Äntligen får vi väl säga – och i morgon kommer en ny trailer. Utmaningen för alla fans nu är att hårdgranska affischen och leta efter ledtrådar till handlingen.

Star-Wars-The-Force-Awakens-600x889

Den allra största frågan är naturligtvis var i hela rymden är Luke Skywalker? Rykten om Mark Hamills rollfigur har cirkulerat länge och vi vet fortfarande inget om var Luke befinner sig eller om han ens dyker upp. Sparar filmskaparna honom åt ”Episode VIII”? Syns han i affischen… men är dold? Har han gått i pappas fotspår och blivit en skurk? Kanske får vi ett svar i morgondagens trailer… men räkna inte med det.

Filmen har svensk biopremiär den 16 december.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB