Startsida / Inlägg

Första bilden från Harry Potter-spinoffen

av Stefan Hedmark

Alla Harry Potter-fans är givetvis nyfikna på hur filmversionen av ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” kommer att bli. I dag släpptes en första bild på Eddie Redmayne som bokseriens huvudfigur, djurexperten Newt Scamander. Bilden finns på omslaget till nästa nummer av Entertainment Weekly:

beasts-ew-1389-coverTre filmer planeras i den nya filmserien som utspelas runt 70 år före händelserna i ”Harry Potter”-böckerna. För att fansen ska känna sig så lugna som möjligt har David Yates anlitats att regissera, en man som har erfarenheter från fyra ”Harry Potter”-filmer, och David Heyman producerar; han ligger bakom samtliga ”Harry Potter”-filmer. I rollistan finns bland andra Colin Farrell, Jon Voight, Ron Perlman och Samantha Morton.

Filmen har börjat spelas in och planeras släppas om ungefär ett år. Den som har läst boken kanske undrar hur den kommer att fungera som film. Men handlingen kommer att fokusera på Newts liv och utspelas i 1920-talets New York.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB