Startsida / Inlägg

Första trailern för uppföljaren till Hitta Nemo

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2015-11-10 at 15.51.15

”Hitta Nemo” var den svårslaget charmiga Pixar-filmen från 2003 som tog en värld med storm. Kritiker och publik älskade den, så en uppföljare var inte oväntat, särskilt inte nu när Pixar går all-in på att göra uppföljare till sina succéfilmer. En första trailer har anlänt för ”Hitta Doris”:

Filmen utspelar sig sex månader efter ”Hitta Nemo” och handlar om hur Marlin, Nemo och deras vänner försöker hjälpa Doris att hitta sin familj. Bland originalrösterna har Diane Keaton, Idris Elba och två profiler från ”Modern family”, Ty Burrell och Ed O’Neill, anslutit sig; dessutom gör Willem Dafoe som spelade den ärrade skalaren Gil i första filmen comeback. Albert Brooks och Ellen DeGeneres spelar Marlin och Doris igen.

Det är bara en teasertrailer, så vi får inte se så mycket. Men stämningen och stilen känns precis som originalet. Jag längtar till den 26 augusti då ”Hitta Doris” ska ha svensk biopremiär.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB