Startsida / Inlägg

Ryktet: Rebecca Ferguson tillbaka i Mission impossible 6

av Stefan Hedmark
mission-impossible_2484

Huka er, för nu laddar hon om. Svenska stjärnskottet Rebecca Ferguson siktar på att göra comeback tillsammans med Tom Cruise i ”Mission: Impossible 6”. Det ryktet har startats via filmsajten Showbiz 411, men är ännu ej bekräftat. Vi vet definitivt att det blir en sjätte film i serien, att Tom Cruise återvänder som Ethan Hunt, och regissören Christopher McQuarrie har bekräftat via Twitter att han ska både skriva och regissera, precis som han gjorde med femman.

Screen-Shot-2014-08-17-at-21.31.48

Vi får hoppas att ryktet är sant. Det skulle i så fall innebära att Ferguson blir officiellt en del av ”Mission: Impossible”-familjen där även Simon Pegg, Ving Rhames och Jeremy Renner ingår. Rhames har precis som Cruise varit med i samtliga fem filmer; Pegg har gjort tre och Renner två. Med tanke på hur femman slutade är det även troligt att Alec Baldwin kommer tillbaka i sexan som IMF-chef.

Om Ferguson gör sexan kommer hon att vara en mycket etablerad stjärna när den har premiär. Den närmaste tiden kommer hon att medverka i storfilmer som ”The girl on the train” (baserad på en bok som har kallats ”nästa ’Gone girl'”) och ”The snowman” efter Jo Nesbøs roman, i regi av Tomas Alfredson, producerad av Martin Scorsese och med Michael Fassbender i huvudrollen. Dessutom ryktas det om att Ferguson ska vara med i Ridley Scotts nya ”Alien”-film.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB