Startsida / Inlägg

Första trailern till Tarzan med Skarsgård

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2015-12-10 at 08.45.29

I går såg de första bilderna på en vältränad Alexander Skarsgård ur nya filmen ”The legend of Tarzan”. Inte helt oväntat kom trailern i natt:

Den som förväntar sig Tarzan som han fungerade förr kanske blir mest nöjd, faktiskt. Den här trailern är väldigt konventionell. Tarzan svingar sig i lianerna (med god hjälp av datoranimation), slåss mot apor och kastar sig utför vattenfall. En skurk (Christoph Waltz) ser till att Jane (Margot Robbie) hamnar i knipa. Och så några bilder på hur livet ser ut i London för Tarzan när han är Lord Greystoke. Djungeltrummorna går tunga på soundtracket.

Det påminner faktiskt en hel del om Disneys tjusiga animerade version från 1999, även om det är Warner och inte Disney som ligger bakom. Men full fart är det i alla fall och kommer säkert att hjälpa Skarsgård i karriären när den har premiär nästa sommar.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB