Startsida / Inlägg

Joel Kinnamans nya fiende: Jokern

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-01-20 at 15.03.02

Den nya trailern för ”Suicide squad” ger oss en bättre titt på vad sommarens omtalade superskurksfilm bjuder på – förutom en massa dundrande action blir det även Joel Kinnaman och Jared Leto som Jokern. Här är trailern:

Kinnaman har inte direkt den flashigaste rollen i filmen. Han spelar en officer som leder ”Suicide squad”, en styrka bestående av världens farligaste skurkar. Det är i stället andra skådespelare som har fått i uppdrag att blåsa liv i några rejäla dårar. Leto är den mest omtalade, men även Will Smith och Margot Robbie spelar medlemmar i det här rövargänget.

Filmen, som har svensk biopremiär den 5 augusti, är nära knuten till ”Batman v Superman: Dawn of Justice” och därför kommer även Ben Affleck att dyka upp som Batman. Det är intressant att se hur pass mycket de här två filmerna ändå ser ut att skilja sig från Marvel-konkurrenterna – det är betydligt hårdare tag och mörkare toner som gäller här. Hur långt det räcker får vi se.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB