Startsida / Inlägg

Mesiga skräckchocker

av Stefan Hedmark
Rate

The forest

Regi Jason Zada, med Natalie Dormer, Taylor Kinney, Eoin Macken.

SKRÄCK Sara (Natalie Dormer) har en tvillingsyster med ett stökigt förflutet som en dag försvinner i Japan. Det sista någon såg av henne var att hon begav sig in i Aokigahara-skogen, känd för att vara en plats dit man går för att ta livet av sig. Men Sara har på känn att systern lever och följer hennes spår in i skogen.

Japanska myndigheter har försökt komma till rätta med att den verkliga skogen lockar så många självmordskandidater. Att välja den som platsen för en skräckfilm är lockande, även om filmen till stor del tråkigt nog är inspelad i Serbien.

Med den här typen av rysare får man leva med att rollfigurerna fattar dumma beslut och går dit de inte bör gå. Dormer, känd från “Game of thrones”, gör en helt okej insats. Men skräckchockerna är för mesiga och fantasilöst arrangerade.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB