Startsida / Inlägg

Bill Murray sjunger som farsan Baloo i ny trailer

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-02-08 at 02.02.05

Ännu en trailer som hade premiär under Super Bowl i natt. Nya titten på ”Djungelboken” visar mer än någonsin förr hur filmen kommer att bli – och den håller sig verkligen nära Disneys tecknade förlaga:

Japp, Bagheera (Ben Kingsley) är fortfarande bekymrad över hur det ska gå med Mowgli (Neel Sethi). Kaa (Scarlett Johansson) är lika dödligt lurig som förr. King Louie (Christopher Walken) hänger med. Och så har vi Baloo (Bill Murray) – som fortfarande sjunger ”Var nöjd med allt som livet ger” (fast på engelska). Så till och med de gamla låtarna från det tecknade originalet kommer vi att få höra igen i nya tappningar. Det är ju så bisarrt, det här projektet. Men visst blir man ändå nyfiken.

Det enda jag undrar är när live action-versionen av Kalle och Musse på husvagnssemester kommer…?

”Djungelboken” beräknas få svensk biopremiär den 15 april.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja de Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB