Startsida / Inlägg

Här gör Vin Diesel comeback som xXx

av Stefan Hedmark

Det har tagit ett decennium av ”Fast and furious”-filmer, men nu har Vin Diesel hittat tillbaka till en annan filmserie som var del i att göra honom till actionstjärna. På sin Facebooksida visade Diesel häromdagen upp en bild bakom kulisserna på ”xXx: The return of Xander Cage”:

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 01.31.00

Det jobbas med greenscreen, halvnakna brudar och motorcyklar. Den 14-årige grabb som bor inne i Vin Diesel gör salut – liksom säkerligen en armé av ”xXx”- och ”Fast and furious”-fans.

Den här tredje filmen i serien har varit på gång länge. Originalregissören Rob Cohen såg länge ut att göra även den här filmen, men i slutändan blev det D J Caruso (”I am number four”) som fick uppdraget. Samuel L Jackson återvänder i rollen som mentorn Augustus Gibbons. Actionveteranen Jet Li ska troligtvis spela en skurk. Enligt sajten Den of Geek kommer inspelningarna att ske i Toronto och Filippinerna.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB