Startsida / Inlägg

Harry Potter i krig mot 4 magiker

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-03-16 kl. 18.37.48

En ny trailer för uppföljaren till succéfilmen ”Now you see me” (2013) har anlänt. Och ett bekant, skäggigt ansikte dyker upp:

I ”Now you see me 2” återförenas magiker- och lurendrejargruppen som kallas ”the four horsemen” för ett nytt actionladdat äventyr. Allas vår Harry Potter, Daniel Radcliffe, gör entré som skum teknologimogul som börjar bråka med magikerna. I övrigt är det stjärnspäckat – Morgan Freeman, Michael Caine, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson och Dave Franco gör comeback från första filmen. Lizzy Caplan, känd från ”Masters of sex”, är ny i rollistan.

Missade du originalet? Jag är inte förvånad. Jag är mer överraskad över att det kommer en uppföljare. Men många gillade första filmen (Nöjesbladets Jens Peterson gav den fyra plus) och den blev en kassasuccé i USA. Faktum är att filmbolaget redan nu planerar för en trea, enligt Variety.

”Now you see me 2” har svensk biopremiär den 17 juni.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB