Startsida / Inlägg

Torrboll och gubbslem på Floridaresa

av Stefan Hedmark
Rate

Dirty grandpa

Regi Dan Mazer, med Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch.

KOMEDI Det har blivit ett skämt i sig att se Robert De Niro i komedier. Med få undantag har det varit ovärdiga insatser och nu är det dags att sätta pricken över i:et. Här spelar han en grå panter som just begravt sin fru och tvingar med sin fyrkantige sonson (Zac Efron) på tidernas partyresa. Målet är att ligga med någon hårdfestande collegebrud på vårlov i Florida… men det finns även en djupare tanke bakom.

Filmen serveras med rikliga mängder av knark och snusk, vilket brukar slinka ner lättare i komedier med Seth Rogen. Han är bra på att plocka fram något sympatiskt mitt i allt trams. Men vem ska vi gilla i “Dirty grandpa”? Torrbollen Efron? De Niros gubbslem? Några elakheter här och var träffar rätt, men skakar inte liv i en film som är envist enkelspårig.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB