Startsida / Inlägg

Från ”Harry Potter” till … fisande döing

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-04-06 kl. 01.59.19

Du kanske redan har sett bilderna på en död Daniel Radcliffe i filmen ”Swiss army man”. Men häromdagen kom även första trailern:

Filmen, där en isolerad man (Paul Dano) blir bästa kompis med ett lik (Radcliffe) som flutit i land, blev det här årets mest omtalade film på Sundancefestivalen i januari. Som trailern visar är det en fantasifull historia där liket inte bara fiser utan deltar i en massa hysteriska upptåg tillsammans med Dano. Både publik och kritiker var delade efter visningen på Sundance, men ”Swiss army man” lyckades ändå vinna regipriset.

Nog blir man ändå nyfiken på vad det här är för en knasig film?

Mary Elizabeth Winstead, just nu bioaktuell med ”10 Cloverfield Lane”, har också en liten roll i ”Swiss army man”, som går upp på amerikanska biografer i sommar. Det är oklart när och hur den kommer till Sverige.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB