Startsida / Inlägg

”Game of thrones”-stjärnan i romantisk karamell

av Stefan Hedmark

I ”Game of thrones” är vi vana vid att se henne som den dominanta, starka och lite farliga drakkvinnan Daenerys. Men i en ny romantisk film visar Emilia Clarke upp en ny sida:

Trailern kom för ett tag sedan, men det dröjer inte länge förrän vi får se ”Livet efter dig” på bio; den 17 juni är det dags. Filmen är baserad på en bok av Jojo Moyes (som även har skrivit manuset här) och handlar om en oambitiös tjej som får jobb hos en rullstolsburen, förmögen snygging. De är ju väldigt omaka, som trailern anstränger sig för att visa… men bara hon får raka av honom hipsterskägget så kan romantiken sätta fart.

Brendan Coyle.
Brendan Coyle.

Sam Claflin, som vi nyss såg på bio i ”The Huntsman” och även är känd från ”Hunger games”-filmerna, spelar mannen i rullstol. Men roligast blir väl att se Clarke tackla en roll som är något helt annat än Daenerys. ”Game of thrones”-fans kan även notera att en annan bekanting från serien har en stor roll, Charles Dance (Tywin Lannister). Och kolla! Bates från ”Downton Abbey”, Brendan Coyle, dyker också upp.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB