Startsida / Inlägg

Tvingas fly – efter att ha dödat Kate Moss

av Stefan Hedmark

En ny trailer för ”Helt hysteriskt: Filmen” har anlänt… och ingen kändis går säker:

Absolutely_Fabulous_The_MovieFilmversionen av tv-serien tar Edwina och Patsy på ett rejält äventyr. I tidigare förhandstittar har vi sett hur de har tvingats fly till Franska rivieran, men detaljer har det varit ont om. I nya trailern får vi veta anledningen – Edwina KAN ha råkat döda Kate Moss! Ni vet hur det är. Det är fest, det finns sprit… en balkong. Och så en supermodell som står lite för nära.

Kul trailer. Och vi får även se att Patsy har ett förflutet med Jon Hamm. Filmen är packad till bristningsgränsen med kändisinhopp, inte minst bekanta ansikten från modevärlden förstås. Det är Jennifer Saunders själv som har skrivit manuset och både hon och Joanna Lumley ser ut att vara i lika god, spritfylld form som tidigare. Affischen här intill känns välvald.

Senare i år får vi även se en film-spinoff till ”The office” med Ricky Gervais. Båda filmerna hoppas på att fansen som gillade tv-serierna finns kvar. Men risken är förstås som med alla andra filmatiseringar av komediserier att storyn inte riktigt kan bära upp en hel långfilm. Vi håller tummarna dock.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB