Startsida / Inlägg

Kinnaman är barnvakt – åt superskurkar

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-04-11 at 10.11.26

Vansinniga skurkskratt, explosioner och en riktig badass-attityd. Nattens MTV Movie Awards gav oss en ny trailer för ”Suicide squad”:

Joel Kinnamans roll verkar vara att spela barnvakt för den samling av skurkar som han tvingas ta med på självmordsuppdraget. Kanske inte världens mest tacksamma uppgift när de flesta andra av skådespelarna har så färgstarka roller. I den här trailern dominerar Margot Robbie mest som Harley Quinn. Hon verkar få gott om utrymme och en hel del bitska scener. Men vi skymtar även Batman och Batmobilen i några snabba scener.

Med tanke på att ”Batman v Superman” blev en besvikelse (allmänt sågad och har inte spelat in så mycket pengar som Warner hoppades på) hänger mycket på att ”Suicide squad” ska väcka nytt liv i DC Comics ambition att komma i kapp Marvel filmmässigt. De trailers som har släppts hittills är onekligen lovande.

Filmen har svensk biopremiär den 3 augusti.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB