Startsida / Inlägg

Första titt på Jack Reacher 2

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-06-15 at 16.49.37

Tom Cruise är i farten igen. Som om han inte hade ”Mission: Impossible”-serien att tänka på fortsätter 53-åringen även med sin andra actionfranchise, ”Jack Reacher”. Första trailern hade premiär i dag i ”Entertainment tonight” på amerikansk tv:

Uppföljaren till den första filmen som kom 2012 heter alltså ”Jack Reacher: Never go back” och är även den baserad på en bok av Lee Child. Ny regissör är en gammal veteran, Edward Zwick, som gjorde ”Den siste samurajen” ihop med Tompa 2003. Cobie Smulders, känd från ”How I met your mother” och flera Marvelfilmer, spelar en major som Reacher slår sina påsar ihop med.

Actionladdat, även om ingen enskild ingrediens står ut. Men det är viktigt att det är hårdkokt åtminstone när det gäller Jack Reacher, och det ser det ju ut att vara… Nävarna får tala. Jag ser ändå mer fram emot ett annat omtalat Cruise-projekt, den nya ”Mummy”. Och så sjätte ”Mission: Impossible” så klart.

”Jack Reacher: Never go back” har svensk biopremiär den 21 oktober.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB