Startsida / Inlägg

Conjuring-nunnan får en egen film

av Stefan Hedmark

Nu ska vi prata om bioaktuella ”The conjuring 2” och då blir det spoilers. Så nu är du varnad.

Skärmavbild 2016-06-16 kl. 02.03.59

Det har blivit grönt ljus för en spin-off till succéskräckisen, skriver The Hollywood Reporter. Tanken är att den nya filmen ska heta ”The nun” och handla om den demoniska nunna som förföljer Vera Farmiga. Samma sak hände som bekant med den första ”Conjuring”, då en spin-off kom ett år senare och handlade om läskiga dockan Annabelle.

Det är uppenbart att filmbolaget New Line Cinema tror sig ha funnit en ny lönsam franchise här. Alla förväntar sig en ”Conjuring 3” och även ”Annabelle” kommer att få en egen uppföljare nästa år, regisserad av svenske David F Sandberg.

Hollywood Reporter berättar även att från början fanns ingen tanke på någon skräcknunna i ”Conjuring 2”. Regissören James Wan hade filmat klart och demonen var helt enkelt en djävulsfigur med horn. Så plötsligt fick Wan en snilleblixt och såg en nunna framför sig. New Line hade så pass stort förtroende för regissören att de gick med att delar av filmen fick spelas in på nytt, nu med den fasansfulla nunnan.

Skärmavbild 2016-06-16 kl. 02.23.17

Den idén var ju ett bra steg i karriären för Bonnie Aarons. Så heter skådespelerskan som fick utstå rejäl maskering och sminkning för att förvandlas till demonnunnan. Nu återstår att se om hon även får spela figuren i ”The nun”.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB