Startsida / Inlägg

Första trailern för Tupac-filmen

av Stefan Hedmark

Det har dröjt åratal och varit juridiska bråk. Regissörer har kommit och gått. Men till sist har det blivit film av raplegenden Tupac Shakurs liv. Och nu har en första teasertrailer för ”All eyez on me” dykt upp på Instagram:

His spirit lives. The teaser for #AllEyezOnMeMovie is here. Trailer coming soon.

A video posted by All Eyez On Me Movie (@alleyezmovie) on

Filmen kommer att handla om Shakurs liv fram till det ögonblick då han sköts ihjäl 1996. Rollistan är späckad med kända namn – fast inte skådespelarna, utan rollerna. Hyfsat okända namn kommer att spela storheter som Notorious B.I.G., Puff Daddy, Snoop Dogg, Jada Pinkett, Faith Evans, Suge Knight och Dr Dre. Tupac spelas av Demetrius Shipp, Jr som i det närmaste är en amatör. Det här är hans första långfilm och före skådespelarkarriären jobbade han i butikskedjan Target. Kanske har en ny stjärna tänts?

 

So tell me … #alleyezmovie

 

A photo posted by All Eyez On Me Movie (@alleyezmovie) on

Filmen är regisserad av Benny Boom som tidigare mest har gjort musikvideor och några få rullar som inte har fått någon större uppmärksamhet. Säkert hoppas han och producenterna på att ”All eyez on me” ska bli en dunderhit i stil med förra årets ”Straight outta Compton” som handlade om N.W.A..

Att trailern släpptes igår var ingen slump. Tupac skulle ha fyllt 45 år då.

Filmen får amerikansk biopremiär den 11 november.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB