Startsida / Inlägg

Hånar Ghostbusters-hatarna – med en sång

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-06-18 kl. 01.43.57

Hillary Clinton har lärt sig att Donald Trumps kvinnohat måste bekämpas genom att slå tillbaka hårt. Detsamma gäller för skådespelarna i nyinspelningen av ”Ghostbusters”. Ända sedan nyheten kom om att det var kvinnor som skulle jaga spöken har hatet flödat från manliga fans som tycker att deras barndom är förstörd. Uppenbarligen är de stackarna lika känsliga som Trump.

I går var de fyra nya spökjägarna på besök i Graham Nortons talkshow. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones och Kate McKinnon pratade om kontroversen. När regissören Paul Feig hoppade in via länk berättade han att McCarthy och Wiig hade gjort en slags folkvisevariant av ”Ghostbusters”-temat – allt för att håna deras kritiker. Självklart framförde de låten:

Riktigt kul. Hur kul själva filmen blir får vi inte veta förrän den 27 juli.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB