Startsida / Inlägg

Kul – på simpel gymnasienivå

av Stefan Hedmark
Rate

Mike and Dave need wedding dates

Regi Jake Szymanski, med Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza.

KOMEDI 2013 annonserade två bröder i 20-årsåldern efter lämpliga kvinnor att ta med sig till Hawaii på deras systers bröllop. Det var ett krav från övriga familjen, ett sätt att hålla festprissarna under kontroll.

Annonsen blev en sensation och ledde till en bok. Nu är det dags för filmversionen, som lånar upplägget och bygger en egen historia. Eller kväver sig själv i en formel, beroende på hur du ser på saken…

Kul ändå på en simpel gymnasienivå, med härliga miljöer från Oahu. De fyra huvudrollerna är bra på att hålla låda, Zac Efron och Adam DeVine som de obotliga partybrorsorna samt Anna Kendrick och Aubrey Plaza som de ”dåliga” flickorna. Men i grund och botten är skämten och idéerna för oinspirerade och långsökta.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB