Startsida / Inlägg

Nya xXx ser löjlig ut

av Stefan Hedmark

Guns and girls, som en av karaktärerna konstaterar i trailern. Dags för en första titt på Xander Cages comeback:

Vin Diesel hoppade över den andra filmen i ”xXx”-serien, men är tillbaka som den extremsportande agenten i ”xXx: The return of Xander Cage”. Eftersom förra filmen floppade kan man fråga sig varför det här liket måste väckas till liv igen. Men det är uppenbart att filmbolaget tror att Vin Diesels frånvaro är den främsta orsaken till att det inte gick bra förra gången, samt att det finns en gigantisk ”Fast and furious”-publik där ute som är villiga att svälja även en tredje ”xXx”-rulle.

Trailern ser ut som du förväntar dig. Diesel åker skidor i djungeln, vad mer behöver du veta? Filmen ska ha premiär i januari i USA, en klassisk månad för rullar som ingen tror på, och den här teasern är för löjlig för att se aptitlig ut.

Men visst, filmskaparna har engagerat två kampsportstalanger, Hongkongs Donnie Yen och Thailands Tony Jaa, som kanske kan sparka liv i projektet. Som du ser i trailern är även Samuel L Jackson tillbaka för tredje gången som NSA-agent.

Filmen har svensk biopremiär den 3 februari.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB