Startsida / Inlägg

Star wars 8 är färdiginspelad – dansa, stormtroopers!

av Stefan Hedmark

Inspelningarna av den åttonde ”Star wars”-filmen är officiellt slut. Trots det återstår mycket arbete och filmen har inte biopremiär förrän om ett och ett halvt år. Men för många av skådespelarna är de huvudsakliga inspelningarna färdiga och det har man firat med en avslutningsfest. Luke Skywalker själv, Mark Hamill, la igår upp en video på sin Facebooksida som visar hur livat det gick till:

Rymdimperiets soldater vet hur man festar till det. Även Daisy Ridley avslutade sina insatser för den här gången, med en dramatisk Instagram-post:

And that is a wrap on Star Wars Episode VIII. My heart is brimming. #reyout

A photo posted by @daisyridley on

I helgen är det dags för Star wars celebration i London, ett tre dagar långt evenemang där bland andra Hamill kommer att medverka. Och på lördag är det högtidsstund, för då kommer tv-kanalen ABC att visa en ny trailer för ”Rogue one” – och där ska Darth Vader visas upp. Det har ju sedan tidigare bekräftats att den väsande superskurken dyker upp i den här filmen som utspelas före ”Stjärnornas krig” (1977).

is-director-orson-krennic-a-new-kind-of-star-wars-villain-in-rogue-one-1042839

Gissningsvis får vi även då en närmare titt på Ben Mendelsohn som spelar en av imperiets hantlangare.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB