Startsida / Inlägg

Baldwins chefsbebis – en ny Trump?

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-10-18 at 18.19.01
Baldwin som Trump i ”Saturday night live”.

Det går bra för Alec Baldwin just nu. Hans tolkning av Donald Trump i ”Saturday night live” har blivit en succé (även om föregångaren Darrell Hammond också gjorde ett god insats). Och häromdagen kom en första trailer för ”The boss baby”, en animerad komedi där Baldwin gör rösten till en kostymklädd bebis som pratar när inte föräldrarna är i närheten, och som tycks ha ondskefulla planer.

Jovisst påminner upplägget lite om en annan talande bebis, Stewie i ”Family guy”. Men visst liknar bebisen också Trump, med tanke på att miljardären ofta resonerar som ett barn när någon kritiserar honom? Förlåt, alla barn…

Trailern är ganska kul och går i samma stil som flera av regissören Tom McGraths filmer – det är han som ligger bakom ”Madagascar” och ”Megamind”. Förutom Baldwin är det flera andra bekanta röster som hörs i ”The boss baby”, som Steve Buscemi, Lisa Kudrow och Tobey Maguire.

Screen Shot 2016-10-18 at 18.16.58

Filmen har amerikansk premiär i mars, men det är oklart när den kommer till Sverige. Notera förresten de små gubbstrumpbanden som chefsbebisen bär. Ny trend i vår?

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB