Startsida / Inlägg

Trollsaga till gamla poplåtar

av Jens Peterson
28troll Rate

Trolls

Regi Mike Mitchell/Walt Dohrn, med röster av Anna Kendrick (Molly Sandén), Justin Timberlake (Måns Zelmerlöw).
ANIMERAT
En tunn historia som verkar framspånad av reklamare som försöker väcka liv i det udda försäljningsfenomenet penntroll. Hjältarna är här färgglada små figurer som gillar att sjunga, dansa och kramas. Deras fiender är stora Bergentroll som är olyckliga utom den dag de äter småtrollen.
Prinsessan Poppy får med sig deppige Kvist för att rädda fångade sjungande troll. Här finns lite kärlek, lite hurtig styling för att göra en förälskad piga förförisk. Handlingen är snitslad mellan nya låtar och slitna pophits från förr; ”September” av Earth, Wind & Fire, ”True colours” av Cyndi Lauper, ”Hello” av Lionel Ritchie.
Hemläxan är att lyckan finns inom alla. Man behöver inte äta troll för att bli glad. De som hittat på den här produkten verkar dock ha stoppat i sig något trolligt.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB