Startsida / Inlägg

Svenska stjärnan är tillbaka – i rånarkomedi

av Stefan Hedmark
skarmavbild-2016-12-17-kl-20-29-45

Ett stabilt gubbgäng syns i trailern för den kommande kuppkomedin ”Going in style” – Morgan Freeman, 79, Michael Caine, 83, och Alan Arkin, 82:

Filmen är en nyinspelning av en komedi från 1979 och handlar om ett gäng pensionerade kompisar som bestämmer sig för att straffa giriga banker genom att råna dem. Regissör är Zach Braff, som du kanske kommer ihåg från tv-serien ”Scrubs” där han hade huvudrollen som doktor Dorian.

skarmavbild-2016-12-17-kl-20-28-53

Den här damen kanske är bekant? Det är Ann-Margret, den 75-åriga filmstjärnan och sångerskan som lämnade Valsjöbyn i Jämtland för USA när hon var fem år gammal. Numera hör vi inte talas om henne särskilt ofta, men då och då dyker hon upp, senast i några avsnitt av tv-serien ”Ray Donovan” (2014) samt filmen ”Lucky” (2011).

skarmavbild-2016-12-17-kl-20-29-12

Trailern lär påminna en och annan biobesökare om ”Last Vegas” (2013), en annan pensionärskomedi med ett frejdigt gubbgäng i huvudrollerna (en av dem var faktiskt också Freeman). Kanske dags för en liknande komedi med ett gäng pantertanter snart? Det finns en publik – ”Last Vegas” var en succé på bio.

Det är oklart när ”Going in style” kommer till Sverige, men USA-premiären sker den 7 april.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB