Startsida / Inlägg

Ny trailer för kannibalfilmen som får folk att svimma

av Stefan Hedmark
screen-shot-2017-01-12-at-20-16-16

Den är känd för att ha fått flera i publiken under förra årets Toronto-festival att svimma (vilket Hollywood Reporter skrev om). Nu har en trailer kommit för kannibalfilmen ”Raw”:

Så våldsamt skräckinjagande är knappast trailern, men så är ”Raw” knappast heller som de gamla kannibalfilmerna från 70-talet. Blod får vi i mängder förstås, men i huvudsak är det här en film som uppenbart satsar på att skapa ett rejält obehag.

Filmen är fransk, vann ett kritikerpris i Cannes förra året och handlar om en student som är vegetarian men utvecklar ett intresse för kött som tar sig allt groteskare uttryck. Jag har en känsla av att man inte direkt är sugen på en blodig biff efter att ha sett ”Raw”…

gallery-1483645259-drew-barrymore-santa-clarita-diet-still

För den som får mersmak av människokött väntar även en komediserie på Netflix med Drew Barrymore och Timothy Olyphant i huvudrollerna. ”Santa Clarita diet” har premiär i början av februari och handlar om en kvinna som dör men kommer tillbaka och börjar äta människokött. Hon är en zombie förstås, men tydligen inte av ”Walking dead”-typen. Här är det nog inte meningen att publiken ska svimma av fasa…

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB