Startsida / Inlägg

Äntligen dyker Depp upp i ny Pirates-trailer

av Stefan Hedmark
pirates of the caribbean

I natt, mitt under Superbowl, kom en ny trailer för den femte ”Pirates of the Caribbean”. Och till skillnad från den första trailern dyker Johnny Depp äntligen upp som Jack Sparrow:

Det är inte mycket vi får se av honom; han släntrar in under de sista sekunderna och är täckt av olja eller gyttja, men verkar glad ändå. Trailern är framför allt snygg och fartfylld, allt ackompanjerat av en Johnny Cash-låt, vilket verkar udda tills man hör vad han sjunger: ”Ain’t no grave can hold my body down”. Och det passar ju fint med spökpirattemat.

Filmen, som har svensk biopremiär den 24 maj, har för övrigt genomgått ett namnbyte utanför USA. I hemlandet har filmen undertiteln ”Dead men tell no tales”. Men av någon anledning får den heta ”Salazar’s revenge” i Europa.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB