Startsida / Inlägg

Pharrell Williams liv blir musikalfilm

av Sylvia Balac
ap foto : chris pizzello : pharrrell williams, producer of hidden figures, poses at a photo call for the film on day 3 of the toronto international film festival at the tiff bell lightbox on saturday, sept. 10, 2016, in toronto. (photo by chris pizzello/invision/ap) 090816116924, 21334631 pharrell william 2016 tiff - hidden figures photo cal automatarkiverad
Foto: AP

Pharrell Williams är nog extra happy just nu, när hans liv ska bli film.

Eller ja, liv och liv, artistens barn- och ungdom ska i alla fall bli filmmusikal, rapporterar amerikanska medier. Som 12-åring skickades Williams till en skola för begåvade barn, där han träffade Chad Hugo och bildade The Neptunes.

Filmen beskrivs som en ”Romeo och Julia”-historia, men med musik. Williams kommer återigen att samarbeta med Fox, efter att ha bidragit som producent och låtskrivare på Oscarsnominerade ”Dolda tillgångar”.

Filmen, som i nuläget har namnet ”Atlantis”, kommer att regisseras av Michael Mayer, mest känd från Broadway.

the neptunes, musikgrupp usa. fr v pharrell williams och chad hugo, musiker usa. gruppbilder.
The Neptunes: Pharrell Williams och Chad Hugo 2004.
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB